2014. január 2., csütörtök

Gimi-meló a "nagyoknak"

2013-ban kezdte meg tanulmányait a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakközépiskolában annak az anyukának a gyermeke, aki felkért minket a következő munkára.

Az ún. dráma tanterem drámaian le van harcolva... Rengeteg tennivaló akad: izzócsere több helyen, lambériapótlás, tisztító falfestés, stb. A szülői munkaközösség szerencsére aktívan kiveszi a részét a munkából és közös erővel azon vannak, hogy ezeket a feladatokat ellássák, mert tudják, hogy jelenleg ilyen "fejlesztésre" nincs pénz, viszont nem elhanyagolható, hogy gyermekeik milyen körülmények között töltik elkövetkező 4 évüket.

Amíg ezek a fontosabb teendőket elvégzik, a Mosolyfestők nekiálltak a saját feladatukhoz, a festés témájának tervezéséhez...



Figyelembe kellett venni, hogy ezúttal nem kicsiknek festünk, hanem 15-18 éves korosztálynak, dráma-történelem szakos terembe, tehát félre tettük a cukiságokat, és a lányok -végre- valami "komolyabbat" is tervezhettek. :)
A sok süti, tea és agyalás után megszületett a koncepció: a történelem azon szereplőit válogattuk össze, akik valami nagyot alkottak saját területükön, legyen az kutatás, színház, film, irodalom, zene, festészet, stb.

A tervünk:



A látványrajz:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése